Sarantis po celom svete


Navštívte našu skupinovú stránku

Skupina Sarantis| Angličtina

Alebo vyberte umiestnenie

Skupina Sarantis oznamuje akvizíciu spoločnosti Indulona v Českej republike a na Slovensku

11 JANUÁRA 2018

Skupina Sarantis dokončila akvizíciu kozmetickej značky Indulona s pôsobnosťou na slovenskom a v Českej republike.

Presnejšie povedané, skupina Sarantis podpísala dohodu o nadobudnutí 100% základného imania slovenský spoločnosti SANECA TRADE s.r.o. a jej českej dcérskej spoločnosti SANECA TRADE CZ s.r.o.

Produkty INDULONA sú distribuované vyššie uvedenými spoločnosťami na slovenskom a českom trhu.

Táto akvizícia, dokončená v rámci strategického plánu rastu skupiny, ďalej obohacuje portfólio značiek skupiny, posilňuje jej pozíciu popredné spoločnosti v oblasti spotrebného tovaru a podporuje ďalšie geografickú stopu skupiny na jej území.

INDULONA je známa, oceňovaná kozmetická značka, ktorá sa môže pochváliť 70-ročná históriou úspešného pôsobenia na českom a slovenskom trhu v podkategóriách starostlivosti o ruky, telo a nohy. Jedná sa o najobľúbenejší a najpredávanejší produkt v kategórii starostlivosti o ruky v Českej republike a na slovenské. Odhadované tržby spoločnosti INDULONA za rok 2017 v Českej republike a na slovenské dosahujú 7 miliónov eur.

Obstarávacia cena je 8,5 milióna EUR a bude financovaná z vlastných peňazí.

Táto akvizícia, úplne v súlade so stratégiou skupiny, sa skvele hodí do portfólia skupiny. Nielen, že existujúce český podnik bude ďalej posilnený vysoko uznávanou značkou, ale tiež vďaka silnému komerčnému pôsobeniu INDULONA na slovenskom sa významne zvýši existujúce prítomnosť skupiny na slovenskom trhu.

Okrem toho ponúka INDULONA na svojich súčasných trhoch rad príležitostí do budúcnosti v rámci svojich existujúcich a priľahlých podkategórií, zatiaľ čo know-how značky možno využiť vo zvyšku krajín skupiny.

Skupina Sarantis oznamuje akvizíciu spoločnosti Indulona v Českej republike a na Slovensku (202,0KB)

Medzinárodný deň životného prostredia: Sarantis Group a udržateľná budúcnosť

4. júna 2021 Medzinárodný deň životného prostredia je dňom, ktorý nám pripomína, aké dôležité je ochraňovať životné prostredie. Každoročne ho oslavujem 5. júna. Organizácia spojených národov stanovila tento dátum pre zvýšenie povedomia o ochrane životného prostredia a pre upevnenie zodpovedného prístupu v otázkach životného prostredia na národnej, podnikovej ale aj osobnej úrovni.
Viac
Change cookies consent Revoke cookies consent